Minat Baru ku?

2744169505_2e292d0a72

minat untuk menjadi photographer ok x kekawan? aku bertanye pendapat korang? huhu..itula minat baru ku..tetiba je rasa nk jadi photographer lak..kamera x ade lagi ni..nk jadi photographer lak..sekarang ni ngah kumpul duit lani..nk blik kamera jgk ..insyaAllah dapat beli..huuhhu..aku teringin sangat nk pakai kamera Nikon D60..nk beli yang baru ke atau yang second hand? apa pendapat korang?

ni la kamera yang ku nak sangat tu..

dahhermm..gambar ap yang aku nak ambik? photographer jenis ap aku nak jadi ni? ke nk ambik gambar orang kawin. aku suka gambar yang simple2 je.contohnya gambar yang membawa maksud pon.simple but fantastic..kalu jadi photographer,bleh buat duit x? cam bleh je tapi cmne ek? kene tanye arib ni. dia je paling pro kat JAD ni pasal gambar semua ni.

aku suka kamera jenis SLR ni koz kualiti gambarnya yang menawan hati ku..aku x pandai sangat secara detailnya tapi on the way to learn anyway.masa untuk ambik class ngn arib n azuan. diorang mantap Beb!(bak kata Taqi).

3

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: