Pelaris Akihabara

Kalo korang pernah perasan orang yang x berapa betul pemikirannye atau mentally rosak, korang mesti pegi jauh-jauh dari dia kan sebab korang takut kene kacau kan. Selama aku hidup di tanah air aku tak pernah lagi tengok orang tak betul ni.  Kalau korang tengok video kat bawah ni ade la sorang pompuan buat hal di akihabara,Tokyo. Dari gelagak dia tu macam baru kuar club dandut n masih lagi #high dengan alkohol kot.  Tapi aku tak sure jugak sama ada dia tengah sedar ke x tu. Tengah- tengah orang duk cross jalan dia duk menari kat situ sampai sorang mat saleh ni duk gelak2 kat dia. Kesian dia, sedih aku tengok. Inikah contoh masyarakat maju?

Bila korang jalan-jalan sket di akiba(akihabara) tu korang akan nampak pompuan2 yang berpakaian macam maid berdiri sambil pagi kertas iklan mereka. sesapa yang ambik iklan tu maybe akan terpengaruh, terutamanya lalaki. hohoho… mereka sebenarnya ngah mengiklankan perhidmatan mereka iaitu #maid cafe#

Nampak macam best je kan, tapi bagi aku cerewek sket nak masuk situ. seriously aku x pernah pegi sana, cuma aku tau sket2 pasal maid cafe ni. Tonton video kat bawah dulu dan nilai sendiri.

so macam mana? best kan.. boleh gelak2 ngn maid, bergambar, menyanyi , semua tu buat anda tertarik kan. Bagi lelaki yang bujang lagi mesti best, tapi bg yang dah berpunya jangan mencuba, nanti kene lekuk kepala..hoohoho

Tetapi, kalau pegi akiba bukan untuk tujuan ini sebenarnya, akiba terkenal sebab bandar elektriknya. maid cafe ni salah satu servis yang ade kat situ je. kalau korang pegi akiba,  nasihat aku make sure korang shopping barang lektrik ye, bukan ge maid cafe. Ataupun bagi yang otaku tu bolehla singgah akiba koz sini banyak sangat tempat otaku berkumpul…owari

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: