Archive for July 13th, 2010

Obama kelahiran Jepun

Orang jepun ni selalu buat perkara-perkara bonget(bongot) sebab banyak antara kerja-kerja bonget diorang tu memang aku x pernah tepikir nak buat. kalau tonton rancangan television jepun boleh la tengok macam-macam rancangan yang tolol dan bahalolnya.

Dikatakan Obama dilahirkan hasil kacukan Amerika dan Indonesia, tetapi di Jepun ni ade sorang Obama jugak.  So,mari mengenali Obama keahiran jepun. orang jepun menghargai obama sampai menjemput ke studio rakaman khas untuk obama menunjukkan kebolehannya mengubah sesuatu*we can chance*

Advertisements
Advertisements