Obama kelahiran Jepun

Orang jepun ni selalu buat perkara-perkara bonget(bongot) sebab banyak antara kerja-kerja bonget diorang tu memang aku x pernah tepikir nak buat. kalau tonton rancangan television jepun boleh la tengok macam-macam rancangan yang tolol dan bahalolnya.

Dikatakan Obama dilahirkan hasil kacukan Amerika dan Indonesia, tetapi di Jepun ni ade sorang Obama jugak.  So,mari mengenali Obama keahiran jepun. orang jepun menghargai obama sampai menjemput ke studio rakaman khas untuk obama menunjukkan kebolehannya mengubah sesuatu*we can chance*

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: