Beginikah lelaki? (18sx)

AMARAN : untuk bacaan orang dewasa sahaja(18 tahun keatas)

Kalau kita pegi shopping ke, kuar makan-makan ke ,tetiba lalu sorang pompuan cun, mesti ade je laki tengok kan.”tengok-tengok, cun siot”. Ayat ni ayat biasa terkeluar bila nampak pompuan cun..hahaha..Tapi tak semua laki jenis begitu, ataupun semuanye begitu? Dah macam-macam statistik dah orang kaji pasal benda ni, salah satu ujian yang kita leh ambik contoh,sila tonton video kat bawah.

Apa korang rasa? boleh kata semua laki tengok kan polis pompuan tu. Hohoho..Dalam kes kedua, lelaki lebih mudah peka terhadap pompuan bila pompuan tentinggal something yang tertarik kan? cthnye benda warna biru tadi tu kan..hoho..tetapi dalam video tadi tu cuma nak test orang laki je sama ade pervet ataupon baek hati…

Kes ketiganya pasal kedai bogel tu. Haahha, x leh belah aku tengok. Mat saleh sendri x percaya ade kedai macam tu walaupon diorang dah terbiasa berbogel. Ade yang layan je dan ade jgk yang buat-buat x nak tengok..Mintak maaf la koz topik ni topik orang tua sket..

Diharap ade sesapa nak mengomen kat bawah ni..

  1. snggup eh berbogel semata2 nk kenakan org…huhu…

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    CREAM PUFF

      • akbar012
      • July 19th, 2010

      aku follow your blog also…

    • solivitehoshii~
    • July 18th, 2010

    iiiyekkkk laa..hahaha

  2. projek bila nk jln ni?..haha

  3. hahaha. lol😄

    • LeCoerDuSoldat
    • July 18th, 2010

    free thinker?
    bahaya tu abg kerb..
    free thinker tu orang pcaya xdak tuhan beb……..

      • akbar012
      • July 18th, 2010

      meh aku betulkan..aku bukan maksudkan agama,aku muslim ye..ok, aku tukar perkataan balik..aku sebagai pemerhati jep..

    • LeCoerDuSoldat
    • July 18th, 2010

    ang macam tu ke keba?
    hahaha……..

      • akbar012
      • July 18th, 2010

      x la..aku x de la camtu

  4. ini blog lucah ni..ishk3..bob bross dah tukar blog utk semua jadi blog lucah utk semua…hahahaha

      • akbar012
      • July 18th, 2010

      hahaaha..aku tulis because aku free thinker je..x ade kene mengena dengan blog lucah..:-p

        • akbar012
        • July 18th, 2010

        sori2..aku tulis because aku ni pemerhati jep

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: